Rólunk

A Cognity Fejlesztő Központ szakembereinek együttműködése 2019-ben kezdődött, majd sorban csatlakoztak a különböző segítő szakmák képviselői. Jelenleg a fejlesztő központ 5 szakember együttműködését jelenti. A közös munka igénye mindannyiunkban megjelent, hiszen mind olyan munkakörnyezetben dolgoztunk eddig, ahol megtapasztalhattuk a társszakmák együttműködésében rejlő lehetőségeket, vagy pontosan az együttműködés hiányából adódó nehézségeket.

A Cognity Fejlesztő Központ olyan szakmai műhely, melyben mindannyian hiszünk a szakmai tudásmegosztásban, az esetmegbeszélések és szupervíziók hozzáadott értékében, valamint értékeljük a kiterjedt szakmai kapcsolati hálót, mely egy-egy fejlesztési folyamatnak komplex ívet képes adni. 

További célunk az, hogy a kistérségben található fejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó intézményekkel is hatékony együttműködést alakítsunk ki. Munkákkal szeretnénk részt vállalni a térség mentális egészségének megőrzése terén. Szolgáltatásainkat felnőttek, gyermekek és családok számára nyújtjuk.

   

Misszió

A Cognity Fejlesztő Központ olyan együttműködés, ahol a különböző segítő szakmákban dolgozó szakemberek dolgoznak együtt annak érdekében, hogy a Bicske és környékén élő családoknak, gyerekeknek és felnőtteknek segítséget nyújtsanak. A hozzánk fordulók pszichológiai, táplálkozási tanácsadást vehetnek igénybe, valamint fejlesztő és gyógypedagógiai foglalkozásokat biztosítunk.

Kérdezzen tőlünk!

Szakembereink állnak rendelkezésére akkor is, ha kérdéseire választ, iránymutatást keres. Kérdezzen tőlünk elakadásával, nehézségeivel kapcsolatban, és a témához leginkább közel álló szakemberünk válaszol Önnek.

Scroll to top